Toiletpot sticker Hit the target – WC sticker- WC pot sticker – Raak je doel – Hit the target – Raak plassen

4,95

Hit The Target met deze Toiletpot sticker. De WC pot sticker zorgt voor humor en minder viezigheid op de wc doordat je het doelwit moet raken.

Op voorraad

Hoeveelheidskorting
1-4 5-9 10+
4,95 4,83 4,70
Het product wordt ingepakt in een mooie cadeauverpakking
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen via Bancontact & iDeal
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Veilig afrekenen

Betaal en verzendlogo cadeau online met streep png

<h2>Toiletpot sticker Hit the target – WC sticker- WC pot sticker – Raak je doel – Hit the target – Raak plassen</h2>
Woon jij met een paar wildsproeiers in huis? Dan is deze toiletpot sticker een goede aanwinst. De wc sticker laat een doelwit zien die geraakt dient te worden. Een leuke en nuttige wc pot sticker waar iedereen vrolijk van wordt. Zo kunnen de mannen hun doel raken tijdens het plassen en worden de vrouwen gelukkig van een droge toiletbril en vloer. Een hit the target sticker zorgt voor leuke decoratie in de wc pot en tegelijkertijd veel humor.

<h2>Handig en grappig</h2>
Wil jij op een subtiele manier laten weten dat er wat beter gericht moet worden tijdens het plassen? Schaf dan deze toiletpot sticker aan en zorg voor humor in de toiletruimte. Deze sticker is makkelijk in de toiletpot te plakken en weer te verwijderen. Het waterdichte PVC materiaal zorgt ervoor dat de wc sticker goed blijft zitten en er niet na een paar wc beurten af is gevallen. De sticker past bij elk toilet doordat er geen zichtbare rand op zit.

<h2>Perfect voor wildsproeiers</h2>
Deze sticker is perfect voor wildsproeiers! Dankzij het duidelijke rode doel wordt het makkelijk gemaakt om goed te richten. Hierdoor verminder je de kans op een vies toilet of een vieze vloer. Hier zal degene die de wc altijd schoonmaakt ook blij mee zijn! Hiernaast zorgt deze toiletpot sticker voor een hoop humor, wat ook in de toiletruimte mogelijk moet zijn. Schaf deze sticker aan en raak je doel!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.