30 DAGEN BEDENKTIJD

VOOR 16:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS.

GRATIS VERZENDING vanaf € 35,-

Zakelijk bestellen

Cadeauonline.nl heeft een assortiment met meer dan 2500 verschillende soorten producten. Veel van onze producten zijn heel geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Wilt u voor zakelijk gebruik een groot aantal van onze producten afnemen? Vraag dan een offerte aan of neem rechtstreeks contact op met ons verkoopteam. Vergeet niet om te vermelden of het relatiegeschenk bedrukt moet worden.
  • Altijd de beste prijs, nergens goedkoper!
  • Snelle levertijden uit eigen voorraad
  • Mogelijkheid om te bedrukken
  • Elk product kunnen we voorzien van cadeaupapier
  • Reactie binnen één werkdag na aanvraag
  • Proefexemplaar op aanvraag

WERKWIJZE

Weet u al welk product u wilt bestellen?

Vul dan het offerteformulier in. Wij sturen u binnen één werkdag een prijsopgaaf en we laten u weten wat de levertijd is. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we snel kunnen leveren. Ook het bedrukken of laten graveren van relatiegeschenken en promotieartikelen kan op zeer korte tijd worden geregeld. Vergeet niet om in te vullen of en hoe u het relatiegeschenk wilt laten bedrukken.

Weet u nog niet welk product u wilt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel?

We helpen u graag met het vinden van het juiste product. Na het ontvangen van uw wensen, zoals functionaliteit, de soort bedrukking en uw budget, gaan wij op zoek naar een gepast relatiegeschenk of promotieartikel. We zullen hiervoor enkele voorstellen aandragen, zodat u voldoende keus heeft. Natuurlijk laten we u ook weten wat de prijs en levertijd zal zijn.
GRATIS VERZENDING

Vanaf € 35,-

30 DAGEN BEDENKTIJD

30 DAGEN BEDENKTIJD

Snel geleverd

VOOR 16:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS.

© Cadeauonline 2020