Sleutelhangers

Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw sleutelbos met onze diverse collectie sleutelhangers! Ontdek trendy en unieke designs, variërend van grappige karakters tot elegante stijlen. Shop nu voor hoogwaardige sleutelhangers en geef jouw dagelijkse essentials een fashionable upgrade.

Toon filters
Vakantie - We hebben momenteel vakantie bestellingen worden op 20 juli verwerkt

Toont alle 16 resultaten

Sleutelhanger voor iedereen

Sleutelhangers zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen heeft een sleutelhanger aan de sleutelbos. Juist omdat het gebruik van sleutelhangers zo normaal is, schenken we er eigenlijk niet zoveel aandacht aan. En dat is ontzettend zonde, want sleutelhangers zijn vaak erg leuk. Ze komen in allerlei soorten en maten en een sleutelhanger zegt dan ook vaak iets over de persoonlijkheid van de eigenaar. Helaas zijn we onze creativiteit wat betreft het uitzoeken van sleutelhangers een beetje kwijt. Het is dan ook hoog tijd dat er wat tijd besteed wordt aan dit leuke onderwerp. Sleutelhangers zijn naast leuke eyecatchers soms ook hele handige tools.

Leuk een sleutelhanger, maar wat doe je er eigenlijk mee?

De meeste mensen kijken niet verder dan hun neus lang is. Over het algemeen hebben mensen maar twee wensen als het om sleutelhangers gaat: het moet er leuk uitzien en het moet ervoor zorgen dat je je sleutel minder snel kwijtraakt. Oké, dat zijn twee goede eisen, maar dat geeft aan dat je verwachtingen van een sleutelhanger vrij laag liggen. En dat is helemaal niet nodig, want tegenwoordig kan je de leukste, handigste en slimste sleutelhangers kopen. Wees dan ook wat creatiever in wat je van je sleutelhanger verwacht. Zo breng je wat van het plezier terug van het gebruik van een sleutelhanger.

Waarom sleutelhangers ontzettend handig zijn

Naast het ‘leuk’ en ‘opvallend’ zijn van je sleutelhanger zijn er nog veel meer redenen waarom sleutelhangers erg handig kunnen zijn. Hieronder zijn ze op een rijtje gezet:

  • Een sleutelhanger fleurt je saaie sleutelbos op.
  • Een sleutelhanger maakt je sleutelbos herkenbaar.
  • Een sleutelhanger zorgt ervoor dat je je sleutelbos niet kwijtraakt, een sleutelhanger maakt de bos namelijk groter.
  • Een sleutelhanger is praktisch, als je er bijvoorbeeld oordopjes in kan stoppen.
  • Een sleutelhanger maakt je leven makkelijker, zeker als er extra functies in zitten.
  • Een sleutelhanger zegt wat over jou, en daarom kan het een leuke gespreksopener zijn.

Populaire sleutelhangers zijn vaak best saai

Sleutelhangers worden vaak cadeau gegeven door bedrijven. Ze zijn namelijk goedkoop te produceren en in grote hoeveelheden in te kopen. Daarnaast is het voor bedrijven een marketingtactiek. Als je een sleutelhanger cadeau krijgt dan is de kans aardig groot dat het om een sleutelhanger met het logo van het bedrijf gaat. Als het om coole merken gaat, dan maakt dat de sleutelhanger minder saai. Maar eerlijk is eerlijk, een sleutelhanger met een bedrijfsnaam of logo is eigenlijk best wel saai. Neem dan ook geen genoegen met een doorsnee saaie sleutelhanger, maar ga op zoek naar de unieke en handige sleutelhanger waar je ook echt wat aan hebt.

Extra functionaliteiten sleutelhangers

De leukste en meest unieke sleutelhangers hebben extra functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger die licht kan geven. Of wat dacht je van een sleutelhanger die geluid maakt? Een sleutelhanger als handige tool is ook uniek. Soms kan je met een sleutelhanger bijvoorbeeld een bierflesje openen of zit er een mini vijl aan. Kortom een unieke sleutelhanger heeft één of meerdere van de onderstaande (extra) functies:

  • Geeft licht, wat je veiligheid kan vergroten
  • Maakt geluid, voor plezier of om hem terug te vinden
  • Is een handige tool in de vorm van bijvoorbeeld een blikopener.

Wees dus niet bang om je creatieve kant te gebruiken bij het uitzoeken van een sleutelhanger. Sleutelhangers kunnen namelijk niet gek of handig genoeg zijn.

 

Soorten sleutelhangers

Naast de functionaliteiten van sleutelhangers, komen ze in verschillende maten, materialen en designs. Sleutelhangers kunnen heel groot zijn, maar ook heel bescheiden. Daarnaast worden ze ook van verschillende materialen gemaakt. Van hout bijvoorbeeld. Of wat dacht je van plastic of siliconen? Alles is mogelijk in sleutelhangerland. Designs verschillen ook enorm van elkaar. Zo kan je sleutelhangers in de vorm van dieren krijgen, in de vorm van logo’s en in de vorm van objecten. De lijst is gewoonweg eindeloos. Ook heb je praktische sleutelhangers. Sleutelhangers waarin je bijvoorbeeld oordopjes in kan vervoeren of je dagelijkse medicijnen in mee kan nemen. Er is heel veel keuze.

Unieke sleutelhangers vind je bij Cadeauonline

Omdat er zo ontzettend veel soorten en maten sleutelhangers bestaan, is elke soort uniek. Je krijgt niet snel twee keer dezelfde sleutelhanger cadeau. Bij Cadeauonline vind je een ruim assortiment aan unieke sleutelhangers. Uniek is het sleutelwoord dat gelijk staat aan leuk en handig. Niet alleen zijn de sleutelhangers van Cadeauonline erg leuk om te zien, ze hebben ook allemaal één of meerdere extra functionaliteiten. LED licht en geluid zijn de meest voorkomende extra functionaliteiten. Een LED licht sleutelhanger is dan ook handig als je in het donker je fietsslot open probeert te maken.

Geef een sleutelhanger cadeau

Sleutelhangers zijn leuk om cadeau te geven. De meeste mensen nemen namelijk niet de tijd en moeite om voor zichzelf een leuke sleutelhanger uit te kiezen. Het is dan extra leuk als je een sleutelhanger cadeau krijgt en deze helemaal bij je past. Een sleutelhanger kan dan ook een persoonlijk cadeau zijn. Als je de juiste sleutelhanger uitkiest dan laat je de ontvanger zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om een cadeau te kiezen dat bij diegene past. Het is daarnaast ook een cadeau dat handig is in het dagelijkse gebruik. Zo geef je iemand niet alleen een leuk maar ook een nuttig cadeau. Dat wordt altijd goed gewaardeerd.

De leukste sleutelhangers voor kinderen

Bij Cadeauonline hebben we de leukste sleutelhangers voor kinderen in het assortiment. De sleutelhangers hebben een unieke vorm, geven licht en maken geluid. Wat wil een kind nog meer? Daarnaast is een sleutelhanger als cadeau ook erg leuk voor de kleine gelegenheden. Voor in de schoen tijdens Sinterklaas bijvoorbeeld. Alle sleutelhangers van Cadeauonline kosten slechts 4,95 euro. Dat is een klein prijsje voor deze leuke en handige sleutelhangers. Ieder kind zal blij worden van een sleutelhanger cadeau. Het is makkelijk om kinderen uit hetzelfde gezin een gelijkwaardig cadeau te geven met een persoonlijke touch in de vorm van verschillende designs.

Uitdeel sleutelhanger voor de hele klas

Door de relatief kleine prijs is het leuk voor je kind om een sleutelhanger uit te delen aan de hele klas. Het is namelijk een beetje achterhaald om je kind tijdens zijn of haar verjaardag snoep te laten uitdelen. Vaak willen de juffen of meesters dat ook liever niet. Een uitdeel sleutelhanger voor de hele klas is dan ook een ontzettend leuk alternatief. De kinderen kunnen leuk spelen met sleutelhangers die geluid maken en licht geven. Daarnaast zullen de ouders het ook waarderen dat hun kroost de sleutels nooit meer kwijtraakt.

Sleutelhanger hobby: muziek en fotografie

Bij Cadeauonline vind je verschillende soorten sleutelhangers in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld de sleutelhangers die onder de categorie ‘hobby’ passen. Ken je iemand die dol is op fotograferen? Dan is het een leuk idee om de sleutelhanger LED camera cadeau te geven. Deze sleutelhanger in de vorm van een miniatuur camera is een zeer uniek en persoonlijk cadeau. Een ander voorbeeld binnen de categorie hobby is de sleutelhanger gitaar LED. Aan de echte muziekliefhebber kan je de sleutelhanger in de vorm van een gitaar cadeau geven. Het is een stoere rode miniatuur gitaar die je in het donker de weg wijst.

Sleutelhanger dieren: voor de dierenliefhebbers

Met de overige soorten sleutelhangers kan de categorie ‘dieren’ gemaakt worden. Cadeauonline heeft namelijk veel opties wat betreft dieren sleutelhangers. Omdat kinderen bijna altijd een voorliefde voor dieren hebben, is het wederom een leuk cadeau idee voor kinderen. Zo zitten er in het assortiment boerderijdieren, wilde dieren en exotische dieren. De sleutelhangers zijn uniek omdat ze niet alleen LED licht hebben, maar ook omdat ze geluid maken. Cadeauonline heeft bijvoorbeeld een sleutelhanger in de vorm van een (bad)eend in het assortiment. Deze geeft licht en maakt het geluid van een eendje. Voor zowel kinderen als volwassenen is dit een heel leuk cadeau om te mogen ontvangen.

Bestel je sleutelhanger online

Cadeauonline heeft een goede onlinewebsite. Je bestelt je sleutelhanger gemakkelijk online en dan wordt dezelfde dag je bestelling verstuurd. Als je met enige haast op zoek bent naar een cadeau, dan ben je bij Cadeauonline aan het goede adres. Niet alleen vind je op de website een breed assortiment aan unieke sleutelhangers, ze zijn ook nog eens leuk geprijsd. Dat is weer eens wat anders dan de standaard, saaie en soms prijzige sleutelhangers met logo. De extra functionaliteiten van LED licht en (dieren) geluid maken deze unieke sleutelhangers helemaal af. Ben je op zoek naar een cadeau? Kijk dan gauw bij Cadeauonline en maak iemand blij met een unieke sleutelhanger.