Kerst & Nieuwjaar

Maak Kerst en Nieuwjaar magisch met onze feestelijke collectie geschenken en decoraties! Ontdek betoverende kerstversieringen, persoonlijke cadeaus en feestelijke accessoires om de feestdagen extra speciaal te maken. Shop nu voor unieke kerst- en nieuwjaarsverrassingen en breng warmte en vreugde in het hart van je dierbaren.

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Kerst- en eindejaarscadeautjes

Zeker aan het eind van het jaar is bij heel erg veel mensen het kopen van cadeautjes een onderwerp wat vaak naar voren komt. Wat moet je nu weer gaan kopen voor wie en hoeveel ga je eraan besteden? Dit zijn vragen die dan door je hoofd gaan en waar je niet altijd zomaar een antwoord op hebt. Wij hebben er wat op gevonden.

Voor iedereen wat te vinden op cadeauonline.nl

Voor wie je ook een cadeautje zoekt je kunt op cadeauonline voor iedereen wat vinden. Wij hebben geprobeerd een leuke en vooral unieke verzameling aan betaalbare cadeautjes bij elkaar te vinden. Zeker met de feestdagen is dit iets wat we graag doen elkaar een cadeautje geven.

In de webshop van cadeauonline.nl kan je voor iedereen een cadeautje vinden. Het assortiment wat wij hebben is ruim en wordt alleen nog maar meer aangevuld. Wij onderscheiden ons van de meeste andere webshops omdat ons assortiment uniek is. Wij verkopen geen artikelen waarvan er al 1001 zijn. Wij proberen een zo uniek mogelijk assortiment op te bouwen wat ook nog eens leuk van prijs is. Zo is het ook leuk voor mensen met een kleine beurs om cadeautjes te kunnen kopen en geven.

Elkaar cadeautjes geven met kerst. Waarom doen we dat?

Er zijn verschillende antwoorden mogelijk op deze vraag. De een zal zeggen dat we het doen als een blijk van waardering naar elkaar toe en een ander zegt weer dat het is omdat de Drie Wijze Mannen uit het Oosten ter gelegenheid van de geboorte van Jezus, wierook, mirre en goud meebrachten.

In 343 na Christus was er een bisschop die zijn erfenis na de dood van zijn ouders schonk aan arme mensen. Tevens had hij het idee om geschenken te geven tijdens de feestdagen aan de mensen die in zijn stad woonden.

Toen deze man stierf is het idee om elkaar cadeautjes te geven in december gebleven. Je kunt dus eigenlijk concluderen dat zijn nalatenschap de kerstman is geworden en dit nu nog steeds zo is. Er zijn heel wat landen die deze traditie hebben overgenomen en eraan meedoen.

Waarom worden de cadeautjes neergelegd onder de boom?

Dit is een traditie die best wel modern is. In het begin werden er lang niet overal kerstbomen neergezet. Koningin Victoria heeft in 1840 deze van oorsprong Duitse traditie overgenomen waardoor het steeds populairder werd om te doen.

Niet in alle landen worden de cadeautjes onder de boom gelegd. In Frankrijk bijvoorbeeld is het de traditie dat kinderen hun schoen zetten en in andere landen worden de cadeautjes juist weer in een sok gedaan die vaak aan de rand van de schouw worden opgehangen.

Makkelijk bestellen bij cadeauonline

Het bestellen bij cadeauonline is hartstikke eenvoudig. Je hoeft alleen de artikelen maar in je winkelwagentje te doen en dan naar de kassa te gaan om deze af te rekenen. Je kunt zelfs aangeven of jij je bestelde artikelen wilt ophalen bij een afhaalpunt of ze thuis wilt laten bezorgen. Cadeauonline streeft ernaar om binnen 2 werkdagen te versturen.