Pasjeshouders

Organiseer jouw kaarten op stijlvolle wijze met onze veelzijdige collectie pasjeshouders! Ontdek trendy designs en praktische oplossingen voor het veilig opbergen van pasjes. Leuke hoogwaardige pasjeshouders en voeg een vleugje functionaliteit en fashion toe aan jouw dagelijkse essentials.

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Pasjeshouders bij Cadeauonline

Als je je tas of portemonnee leeghaalt, is de kans groot dat je heel wat pasjes tevoorschijn tovert. Tegenwoordig hebben mensen makkelijk 5 tot 10 pasjes op zak. Het is namelijk steeds normaler om al je betalingen met een pasje te doen. Het gebruik van brief- en muntgeld wordt steeds minder, vooral bij de jongere generaties. Zelfs de fooi bij restaurants wordt er steeds vaker gewoon bij gepind. Naast de gebruikelijke betaalpasjes, heb je waarschijnlijk ook cadeau pasjes of lidmaatschapspasje in je bezit. Om al deze pasjes goed op te bergen kan je handig gebruik maken van de pasjeshouders van Cadeauonline.

Het belang van een goede pasjeshouder

Als je pasjes los in je tas of broekzak opbergt, is de kans groot dat je ze kwijtraakt of beschadigt. Het is dan ook veel handiger om een goede pasjeshouder te hebben waarin je de pasjes opbergt en waarmee je ze beschermt. Niet alleen is het gebruik van een pasjeshouder handig, het is ook veel veiliger. Je hebt vast wel gehoord van de terugkerende berichtgeving over mensen die geskimd zijn. Skimmen is wanneer criminelen de magneetcode van je betaalpas kopiëren en de pincode afkijken, om vervolgens geld van je bankrekening halen. De pasjeshouders van Cadeauonline zijn beschermd tegen skimmen en daarom is het gebruik van een pasjeshouder ook veel veiliger.

Wat is RFID?

Maar hoe werkt dat dan precies? Het kopiëren van de magneetcode van betaalpasjes heeft te maken met de Radio-Frequency Identification dat in alle betaalpasjes zit. Dit wordt ook wel RFID genoemd. Samen met de speciale chip in betaalpasjes maakt de RFID het mogelijk dat er draadloze betaling/communicatie kan plaatsvinden. RFID zit bijvoorbeeld ook in je ov-chipkaart, je autosleutels en je paspoort. Criminelen kunnen tegenwoordig met het gebruik van een apparaatje de RFID-code, de magneetcode, van je betaalpas kopiëren. Als ze dan ook nog je pincode kunnen afkijken dan hebben ze genoeg gegevens om je bankrekening leeg te halen. En dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

Pinpasfraude kan op veel manieren

Criminelen moeten dus dicht bij je staan om de RFID-code van je betaalpas te kunnen kopiëren. Omdat dat best wel kan opvallen, bedenken ze tegenwoordig steeds vaker nieuwe manieren om je RFID te verkrijgen zonder zelf fysiek naast je te staan. Dat doen ze door hun skimapparaatje bijvoorbeeld bij de betaalautomaat te verstoppen. Ook om je pincode af te kijken hebben ze steeds vaker slimme trucjes. Zoals een toetsenlogger. Dat is een nep toetsenbord dat over de toetsen van de pinautomaat wordt gelegd. Deze slaat dan op welke toetsen je indrukt en dan weten de criminelen je pincode.

De oplossing: kaarthouders beschermen je privacy (RFID)

Je kan de slimheid en trucjes van criminelen voor zijn door goed te blijven opletten. Als je een pinautomaat niet vertrouwt dan moet je meteen de politie bellen. Een oplossing waarmee je je pinpas kan beschermen tegen skimmen is het gebruiken van kaarthouders die je privacy (RFID) beschermen. Deze pasjeshouders blokken het RFID-signaal als je pasjes erin zitten. Criminelen kunnen zo niet meer de magneetcode kopiëren en daardoor is je bankrekening een stuk veiliger. Zo ben je de criminelen te slim af. Alle pasjeshouders bij Cadeauonline hebben zo’n RFID blokkerende functie.

Hoe werkt het?

In de pasjeshouders van Cadeauonline zit RFID werend materiaal. Dit materiaal blokkeert de radiogolven en waardoor draadloos contact maken onmogelijk is. Zelf merk je hier niets van, want zodra je je betaalpas uit de pasjeshouder haalt, werkt de draadloze betaalfunctie/communicatie gewoon weer. Als je je pas na betaling meteen in de pasjeshouder stopt dan wordt de RFID meteen weer geblokt. Zo ben je beveiligd tegen skimmen en kan je met een gerust hart op pad. Naast pasjeshouders zit RFID werend materiaal ook steeds vaker in andere producten. In rugzakken bijvoorbeeld.

Vier verschillende soorten: stijlvolle kaarthouder voor elke pas

Pasjeshouders komen in vele vormen en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de meest basic aluminium houders. Daar kan je meerdere pasjes in opbergen en veilig houden. Ook heb je een mooiere versie, waarbij er nog een (leren) mapje om de aluminium houder heen zit. Deze pasjeshouders lijken heel erg op een portemonnee, maar dan alleen voor pasjes en wat briefgeld. Een andere optie is een pasjeshouder van kunststof. Vooral de gerecyclede pasjeshouders vinden tegenwoordig steeds meer animo. Een laatste en vierde optie is de pasjeshouder van aluminium, die je open- en dicht kan klikken. Het lijkt op een plat doosje waar je je pasjes in opbergt. Bij Cadeauonline vind je deze laatste soort pasjeshouders in allerlei leuke designs.

De voordelen van een pasjeshouder

De voordelen van een pasjeshouder zijn bijna eindeloos. Ten eerste helpt een pasjeshouder je bij het beschermen van je pasjes tegen slijtage. Misschien heb je wel cadeaukaarten die je niet meteen gebruikt, maar die je wel altijd bij je wilt hebben. Een tweede voordeel is de RFID-block functie van pasjeshouders. Zo bescherm je jezelf tegen skimmers. Nog een ander voordeel is van organisatorische aard. Als al je pasjes in een pasjeshouder zitten, dan raak je ze minder snel kwijt en zorg je ervoor dat je tas geen rommel wordt. Een laatste voordeel van een pasjeshouder is het eenvoudige gebruik. Door de smalle en platte vorm past een pasjeshouder makkelijk in je tas of broekzak.

Pasjeshouders bij Cadeauonline

Voor de bescherming van je betaalpassen ben je bij Cadeauonline aan het goede adres. In het assortiment zitten pasjeshouders met verschillende designs. Ben je op zoek naar een cadeau? Dan is een pasjeshouder erg leuk om cadeau te geven. Niet alleen is het een praktisch cadeau, door een leuk design uit te kiezen maak je het ook een persoonlijk cadeau. De meeste mensen denken er namelijk niet aan om een pasjeshouder te kopen als ze al een portemonnee hebben. Pasjeshouders zijn echter uniek en heel gebruikersvriendelijk. Wie een pasjeshouder uitprobeert zal niet meer terug willen naar de grote, lompe en rommelige portemonnee.

Heel veel goedkope kaarthouders

Net zoals bij veel producten, kun je ook pasjeshouders in verschillende prijsklassen verkrijgen. Zo zijn er pasjeshouders op de markt die maar liefst 75 euro kosten. Dat is natuurlijk allemaal mooi en aardig, maar een goedkope kaarthouder kan net zo goed werken als een hele dure. Je betaalt namelijk grotendeels voor het merk of het design. Bij Cadeauonline kosten alle pasjeshouders in het assortiment 7,95 euro. De kwaliteit is goed, de designs zijn uniek en het gebruik is zeer eenvoudig. Wat wil je eigenlijk nog meer? Kies dan ook voor een van de leuke en goedkope pasjeshouders van Cadeauonline en maak er iemand heel blij mee.

Een creditcardhouder: stijlvol en veilig

Als je een pasjeshouder aanschaft dan staat het je natuurlijk helemaal vrij om te kiezen welke pasjes je erin bewaart. Zo kan je je pasjeshouder bijvoorbeeld als creditcardhouder gebruiken. In het assortiment van Cadeauonline zitten een aantal designs die perfect als creditcardhouder kunnen fungeren. Ze zijn zowel stijlvol als veilig. Een voorbeeld is de aluminium pasjeshouder met het bloemen design. Deze creditcardhouder heeft een zwarte achtergrond en stijlvolle witte bloemen als opdruk. Als je na een zakelijk diner deze pasjeshouder tevoorschijn haalt, dan valt je stijlvolle smaak meteen op.

 

Cadeaucardhouder: altijd bij de hand

Naast creditcards heb je ook cadeaukaarten. Zeker na de feestdagen is de kans groot dat je een aantal cadeaucards rijker bent geworden. Net als elk ander pasje zijn cadeaukaarten aan slijtage onderhevig. De meeste mensen hebben cadeaukaarten altijd bij de hand. Want, stel je voor dat je iets leuks ziet en je hebt de cadeaukaart niet bij je. Dat zou natuurlijk zonde zijn en daarom dragen de meeste mensen hun cadeaukaarten met zich mee. Cadeaukaarten zijn relatief lang geldig, dus na een of twee jaar in je tas te hebben gezeten kan je je wel voorstellen hoe ze eruitzien. Een pasjeshouder kan je daarom ook heel goed als cadeaucardhouder gebruiken. Zo heb je je cadeaukaarten altijd bij de hand.

Pasjeshouders: compact en praktisch

De creditcards en cadeaucards hebben we gehad. Dan heb je waarschijnlijk nog heel wat pasjes over die je (bij gelegenheid) ook bij je wilt houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van je zorgverzekeringspasje? Of van je lidmaatschapspasje van de lokale sportschool? Ook deze pasjes heb je waarschijnlijk het liefst bij je. Je kan dan ook een (extra) pasjeshouder in je tas hebben waar de pasjes in zitten die je bij gelegenheid nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over slijtage, want de pasjeshouder beschermt al je pasjes tegen krassen en beschadiging. Kortom, ook voor de normale pasjes is het gebruik van een pasjeshouder praktisch en compact.

Mini portemonnee: wat briefgeld past er ook in

Als je gevraagd wordt welke pasjes je altijd bij je hebt dan antwoord je waarschijnlijk: de pinpas, de OV kaart, het kentekenbewijs en het rijbewijs of de ID kaart. Omdat veel mensen tegenwoordig geen papier- of muntgeld gebruiken, kan een pasjeshouder met de belangrijkste passen goed als portemonnee fungeren. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een pasjeshouder als mini portemonnee: het is klein, compact, veilig en gebruiksvriendelijk. En vooral niet te vergeten: er past ook bijna altijd wat briefgeld in. De pasjeshouder als mini portemonnee is dan ook zeker een aanrader.

Welke pasjeshouder kan ik het beste kopen?

Bij Cadeauonline zijn de ontwerpen van de pasjeshouders allemaal hetzelfde. Het zijn allemaal aluminium pasjeshouders die je met een handig knopje makkelijk open en dicht klikt. Als je de pasjeshouders opent, komen de opgeborgen pasjes als een soort waaier tevoorschijn. Zo kan je overzichtelijk zien welke pasjes er allemaal in zitten. Wat betreft design zijn de pasjeshouders van Cadeauonline allemaal verschillend. Je vindt bijvoorbeeld kleurrijke en opvallende designs in het assortiment. Maar ook de stoere en donkere designs ontbreken niet. Het is dan ook heel persoonlijk welke pasjeshouder het beste bij jou past en welke je het beste kan kopen. Er is genoeg keuze, dus je zal altijd je perfecte design vinden.

Cadeauonline heeft pasjeshouders voor iedereen

Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen pasjeshouders goed gebruiken. Vanaf jonge leeftijd leren kinderen al met geld omgaan en hebben ze een eigen OV-pas nodig. Het is dan ook helemaal niet gek om een kind een pasjeshouder cadeau te geven. Cadeauonline heeft veel leuke designs speciaal voor kinderen. Voor de meiden zitten er bijvoorbeeld 3 verschillende eenhoorn designs in het assortiment. Voor de stoere vrouwen of mannen is er een pasjeshouder met doodskoppen of dollarbiljetten. Of wat dacht je van een panter- of zebraprint? Kijk maar snel op de website en vindt een pasjeshouder met het perfecte design.