Reisartikelen

Ontdek de ultieme reiservaring met onze diverse collectie reisartikelen! Van handige reisgadgets tot stijlvolle accessoires, bieden wij alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en trendy reis. Wij bieden hoogwaardige reisartikelen en maak van jouw avontuur een stijlvolle reiservaring.

Toon filters
Vakantie - We hebben momenteel vakantie bestellingen worden op 20 juli verwerkt

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Musthaves op reis

Dat Nederland een reislustig volk heeft, valt terug te lezen in al onze geschiedenisboeken. Het feit dat je dit artikel leest maakt de kans groot dat jij ook een fan van reizen bent. Vroeger gingen Nederlanders op reis voor de handel en om de wereld te ontdekken. Daar is over de eeuwen heen eigenlijk niet zoveel aan veranderd. We gaan nog steeds op reis omdat we meer van de wereld willen zien, maar ook omdat we zaken gaan doen. Tijdens al deze reizen kan natuurlijk niet je tas of koffertje met je musthaves voor op reis ontbreken. Dat brengt ons meteen op het onderwerp van deze blog: musthaves voor op reis zijn ontzettend leuke cadeaus om te geven!

Reizen: waar ga je heen?

Voordat je meer over deze musthaves reiscadeaus te horen krijgt, gaan we het eerst hebben over reisbestemmingen. Want, als je op reis gaat, waar ga je dan heen? Ontvlucht je de koude winter en ga je naar een warm land? Of omarm je juist de kou en ga je heerlijk skiën? Het kan natuurlijk ook zijn dat je dol bent op de drukte en levendigheid van een grote stad en in dat geval zijn stedentrips erg leuk. Het kan ook zijn dat je voor je werk vaak moet reizen en soms wel drie landen in één week bezoekt. De bestemming en lengte van je reis hebben altijd invloed op wat je mee moet nemen in je reiskoffer.

Reizen: wat neem je mee?

Als je naar dat verre land gaat, of zelfs dichtbij huis, dan kan je onmogelijk je hele garderobe in je koffer meenemen. Er moeten dan ook keuzes gemaakt worden. Wat neem je mee en wat laat je, noodgedwongen, thuis? Rode hakken of comfortabele gympen? Spijkerbroek of short? Het is altijd een hele klus om de juiste inschatting te maken van wat je nodig zal hebben op reis. Vaak is het niet zo simpel als: zomerkleding voor warme landen en warme kleding voor koude landen. Nee, want zelfs in het warmste land kan het ‘s avonds heel koud worden. Kortom, hoe kies je wat je meeneemt?

Vakantie, werkreis, stedentrip en wereldreis

De keuze maken uit spullen die je mee gaat nemen in de koffer hangt ook af van de precieze reden en lengte van je reis. Voor een lange vakantie neem je al gauw meer spullen mee. Voor een korte stedentrip of werkreis heb je weer minder nodig. In het geval van de werkreis heb je waarschijnlijk zowel nette kleding als je laptop nodig. Bij een wereldreis is het juist van belang dat je zo licht mogelijk inpakt en dan doe je jezelf een plezier als je het op een enkele rugzak kan houden.

Reisartikelen waar je niet zonder kan

Ondanks dat iedereen met verschillende doelen een reis maakt en voor verschillende periodes wegblijft, zijn er bepaalde reisartikelen waar niemand zonder kan. De echte globetrotter houdt zijn of haar paspoort dicht bij het hart. Je paspoort is namelijk de sleutel dat de deuren opent naar andere landen. Het is dan ook essentieel dat je dit waardevolle document goed beschermt. Dat doe je met een leren paspoorthoesje Nederland. Een ander reisartikel waar men niet zonder kan zijn de hervulbare mini parfumflesjes en de siliconen stretch deksels. Parfum en snacks zijn namelijk essentieel voor je reizigers geluk.

Top 10 artikelen die meegaan op reis

Ondanks de beperkte ruimte in de koffer, nemen mensen soms de gekste dingen mee op reis. 5 Paar schoenen voor een 4-daagse stedentrip bijvoorbeeld. Of wat dacht je van 3 paar bikini’s terwijl je er maar één per keer kan dragen? Ondanks alle unieke inpaktechnieken zijn er 10 artikelen die je bijna altijd in elke koffer zal terugvinden. Hieronder de top 10 artikelen die meegaan op reis:

  • kleding en schoenen,
  • packing cubes,
  • EHBO-spullen,
  • kleine flesjes badschuim en shampoo,
  • oordopjes,
  • elektrische apparaten als de mobiele telefoon, camera en e-reader,
  • reisgids,
  • wereldstekker,
  • handdoek,
  • opvouwbare shopper.

Vakantie cadeau

Een vakantie cadeau is een van de leukste cadeaus om te krijgen als je van reizen houdt. Heel veel mensen vinden het leuk om op vakantie mooie foto’s van de omgeving en de reisgenoten te maken. Steeds minder mensen gebruiken daar alleen een camera voor. Tegenwoordig zijn de camera’s die in de mobiele telefoons zitten steeds beter van kwaliteit. Een leuk vakantie cadeau is dan ook de telelens voor de mobiele telefoon. Deze telelens zet je als een soort knijper vast aan je mobiel (over de camera lens) en daarmee kan je tot 12x vergroting op je beeld krijgen. Dit kleine en handige vakantie cadeau zal altijd van pas komen om de mooiste foto’s mee te maken.

Reis cadeau

Ondanks dat reis- en vakantie cadeaus vaak als één en hetzelfde gezien worden, is het goed om je te laten zien dat er toch een klein verschil in zit. Een leuk vakantie cadeau is bijvoorbeeld een grote handdoek voor op het strand. Een leuk reis cadeau, daarentegen, is bijvoorbeeld een nekkussen voor in het vliegtuig. Een reis cadeau is dan ook een product dat je tijdens het reizen handig kan gebruiken. Cadeauonline heeft meerdere reiscadeaus in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de handige reiskoffer uitbreiding. Dit is een speciale carry on tas die je tijdens het lopen boven op je koffer kan vastmaken. Superhandig voor tijdens de reis.

Cadeaus waar je gegarandeerd succes mee hebt bij reizigers

Iedereen legt zijn of haar prioriteiten anders bij het inpakken van de reiskoffer. Maar allemaal hebben ze iets gemeen: ze moeten essentieel, en het liefst multifunctioneel, zijn om mee te mogen in de koffer. Plek is namelijk niet eindeloos en daarom moet je alles afwegen. Cadeaus waar je gegarandeerd succes mee hebt bij reizigers voldoen dan ook aan deze voorwaarden: essentieel, multifunctioneel, klein en vooral erg handig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opvouwbaar waterproof picknickkleed, een reisdagboek van leer of een nekkussen panda?

De leukste cadeaus voor reizigers

Leuke reiscadeaus zijn de cadeaus die je op reis altijd nodig hebt en die dan in een extra leuk jasje gestoken zijn. Denk maar eens aan een TSA slot. Dit slot op je koffer zorgt ervoor dat je eigendommen altijd beschermd zijn, ook als je er zelf niet bij bent. Als de douane besluit je koffer te controleren, dan hoeven ze met een TSA slot niet het slot open te knippen maar kunnen ze de universele TSA sleutel gebruiken. Zo zijn zij de enige die je koffer kunnen open maken en zonder te beschadigen. Cadeauonline heeft een heel leuk TSA slot in het assortiment. Het heeft namelijk een doodshoofd aan de kabel van het slot. Met dit cadeau wordt het saaie TSA slot een stuk leuker.

De mooiste reiscadeaus

Een van de mooiste reiscadeaus die Cadeauonline in het assortiment heeft zitten is het leren reisdagboek. Zo kan je gedurende je reis al je avonturen opschrijven. Ook kan het natuurlijk dienst doen als een ‘to do’ list of als een huishoudboekje voor op reis. Je reislustige vriend of vriendin zal dit cadeau dan ook zeker kunnen waarderen. Het ziet er niet alleen stoer uit, het is ook voor na de reis een leuke en blijvende herinnering aan alle avonturen die je beleefd hebt. Zeker als je onderweg wat spullen verzameld om tussen de bladzijdes van het reisdagboek te stoppen, zoals tickets, bonnetjes en gedroogde bloemen. Een notitieboek om reisherinneringen in op te schrijven is altijd een mooi cadeau om te krijgen.

De handigste reiscadeaus

Het handigste reis cadeau dat je kan krijgen helpt je met het inpakken van je koffer. Met een goede inpak tactiek kan je namelijk meer meenemen en wordt de kans kleiner dat je iets essentieels vergeet. Cadeauonline heeft een aantal handige reiscadeaus waar je niet meer zonder kan als je het een keer gebruikt hebt. Een eerste voorbeeld is de set van packing cubes. Deze set bestaat uit 6 verpakkingen met verschillende afmetingen. In elke verpakking kan je iets anders stoppen en zo kan je je koffer overzichtelijk en strategisch inpakken. Een tweede cadeau is het ondergoed systeem voor onderweg. Zo hoef je nooit meer naar schoon ondergoed te zoeken in je koffer. De handigste reiscadeaus vind je bij Cadeauonline!

Snel bestellen en snel op reis

Cadeauonline heeft een breed online aanbod van de leukste cadeaus en handige reis items. Zodra het coronavirus de wereld uit is wil je natuurlijk zo snel mogelijk je reiskoffer uit de kast halen en op avontuur gaan. Wees dan ook goed voorbereid en begin alvast met het uitzoeken van de beste musthaves voor op reis. Of help je vriend of vriendin met voorbereiden en geef hem of haar een leuk reis cadeau. Als je vandaag een bestelling doet dan heb je het product overmorgen in huis. Cadeauonline heeft dus niet alleen de leukste musthaves voor op reis, producten van de beste kwaliteit en scherpe prijzen… de onlineservice ook nog eens ontzettend snel. Denk dus niet te lang na en ga gauw dat perfecte reis cadeau uitzoeken.