Bier gadgets en cadeau’s

Ontdek een wereld van plezier met onze bier gadgets! Van unieke bieraccessoires tot innovatieve drinkgadgets, wij bieden een selectie die elke bierliefhebber zal bekoren. Verras vrienden met stijlvolle biercadeaus en maak elke drinkervaring onvergetelijk.

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

De leukste bier gadgets- en cadeaus koop je online

Bier is al duizenden jaren lang een populaire volksdrank. Over de jaren heen zijn de recepten en technieken veranderd, maar niet de liefde dat men voor deze drank heeft. Ook de laatste jaren is bier alleen maar in populariteit gegroeid. En dan vooral het drinken van ambachtelijke ‘speciaal bieren’. Ook wel de ‘craftbeer scene’ genoemd. Bier is een gezelligheidsdrank en wordt bij ontzettend veel gelegenheden gedronken. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen dol zijn op bier gadgets. Deze gadgets maken de ervaring van het bier drinken net even iets leuker. En raad eens? De leukste bier gadgets- en cadeaus koop je bij Cadeauonline.

Bier: het drankje dat altijd goed is

Maar voordat je meer over al deze bier gadgets- en cadeaus te weten komt, gaan we het eerst nog even over bier hebben. Want, bier komt in vele smaken. Het is een alcoholistische drank gemaakt van water, graan, hop en gist. Omdat het alcoholistisch is, mag je alleen bier drinken als je volwassen bent. Het is gemaakt met een eeuwenoud recept dat in de basis hetzelfde blijft, maar waar zeker vakmanschap voor nodig is om het goed te kunnen maken. Juist omdat bier in zoveel smaken en alcoholpercentages verkrijgbaar is, is het een drank dat altijd goed valt.

De historie van bier in Nederland

Ondanks dat bier tegenwoordig nog steeds immens populair is, was de consumptie van bier in de 17e eeuw vijf keer hoger dan nu. Dat kwam omdat bier een echte ‘volksdrank’ in de letterlijke zin van het woord was. Van kinderen tot ouderen, iedereen dronk bier omdat het een betrouwbare drank was. De kwaliteit van water was namelijk in de meeste steden zeer slecht. Daarnaast vond men dat bier voedzamer en lekkerder was dan water. En laten we eerlijk zijn, dat kunnen we zelfs nu niet ontkennen. Al zijn we natuurlijk wel slimmer geworden en is het niet meer oké om kinderen alcoholische dranken te laten drinken alsof het water is.

Bieren en brouwerijen

Naast de historie van bier, heeft Nederland ook en lange geschiedenis van bier brouwen. Wij zijn dan misschien niet de kampioenen, dat zijn onze Belgische zuiderburen, maar Nederlanders kunnen zeker goed bier brouwen. Het drinken van bier heeft door de eeuwen heen voor een echte biercultuur gezorgd. Met de nodige ups en downs natuurlijk. Tegenwoordig poppen er steeds meer lokale brouwerijen op en richtten mensen nieuwe biermerken op. Anno 2021 is dan ook zeker een goed jaar voor bier gadgets en bier cadeaus!

Waarom bier gadgets zo ontzettend leuk zijn

Een biertje drinken is op zichzelf natuurlijk al een genot. Bier gadgets kunnen de ervaring van een biertje drinken alleen nog maar leuker maken. Het leuke aan de bier gadgets van Cadeauonline is het feit dat ze uniek zijn. Uniek in hun functie, uiterlijk en gebruik. Het is dan ook erg leuk om jezelf of iemand anders een bier gadget cadeau te doen. Vaak zijn bier gadgets het perfecte cadeau omdat mensen er zelf niet zo snel op komen. Ze weten niet van het bestaan af van deze handige en leuke gadgets, of besteden hun geld aan meer praktische dingen. En dat is nou juist een misvatting: de bier gadgets van Cadeauonline zijn niet alleen leuk maar ook nog eens heel erg handig!

Soorten bier gadgets

Alle bier gadgets van Cadeauonline zijn uniek. Dat betekent dat ze allemaal anders zijn in uiterlijk, gebruik of functie. In het assortiment zitten bijvoorbeeld een aantal gadgets die te maken hebben met het openen van bierflesjes. Andere gadgets hebben weer de functie van het bier drinken. Weer andere bier gadgets hebben te maken met het opbergen van bier. Kortom: er zitten heel veel soorten bier gadgets in het assortiment van Cadeauonline. Zo heb je niet alleen een ruime keus, maar zo vind je ook altijd je ideale bier cadeau.

Bier cadeaus – van brouwen tot drinken

Bier cadeaus zijn helemaal het einde. Zeker als ze samen met wat speciaal biertjes gegeven worden. Maar natuurlijk zijn bier cadeaus ook op zichzelf ontzettend leuk om te geven en te krijgen. De gelegenheid waarvoor je het cadeau geeft – verjaardagen, afstuderen, of zomaar – zijn meestal al kans om de bier gadgets meteen uit te proberen. Zo doe je niet alleen je vriend of vriendin een plezier, maar zo help je ook het feestje bouwen! Bij Cadeauonline vind je bier gadgets die handig zijn van het brouwen tot het drinken. Alleen het uitzoeken van een bier cadeau is al een feestje.

Bier cadeaus voor mannen

Je bent nu vast al nieuwsgierig geworden naar alle bier gadgets en cadeaus in het online assortiment van Cadeauonline. Dat is goed, want we zullen je er eens wat meer over vertellen. Neem bijvoorbeeld het perfecte voorbeeld van een bier cadeau voor mannen: de bierpul schuimer. Dit is een beker waardoor je nooit meer schuimloos bier hoeft te drinken. Niks ergers dan bier zonder schuim. Nou, met dit cadeau voor mannen is dat dus verleden tijd. Met slechts één druk op de knop zorgt deze schuimer ervoor dat je altijd een lekkere frisse schuimlaag op je biertje hebt. Dit cadeau zullen dan ook alle mannen kunnen waarderen.

Bier cadeaus voor dames

Bier drinken is natuurlijk niet alleen een hobby die mannen hebben. Ook vrouwen kunnen een goed biertje zeker waarderen. Daarom is Cadeauonline de vrouwen onder ons ook zeker niet vergeten. Een leuk bier cadeau voor dames is de bieropener in de vorm van een kattenpoot met standaard. Speciaal voor vrouwen omdat meestal alles bij bier gadgets op de man gericht is. Deze bieropener is roze en schattig: precies wat vrouwen leuk vinden. Geef dan ook aan je vriendin deze vrouwelijke bier gadget en je zal haar ongetwijfeld een blij mens maken.

Bier cadeaus om een feestje te bouwen

Naast de stoere mannen cadeaus en de vrouwelijke bier gadgets, zijn er ook de gadgets die je helpen om een feestje te bouwen. Een voorbeeld uit het assortiment is de bierhelm. Deze bier drinkhelm, ook wel Carnaval bier helm rood genoemd, zorgt ervoor dat je bier slechts één slok van je verwijderd is. Ja, je hoort het goed. Bij deze bierhelm kan je twee biertjes aan de zijkant van de helm bevestigen. Door een slangetje in de biertjes te stoppen, hoef je alleen een slok te nemen van het slangetje dat bij je mond hangt. Hoe cool is dat? Als je deze bier gadget cadeau geeft dan zit de jarige job nooit meer zonder bier.

Bieropeners cadeau geven

Een aantal bier gadgets in het assortiment van Cadeauonline hebben als functie het openen van biertjes. Het zijn namelijk allemaal bieropeners, zelfs al zie je dat soms niet meteen. Bieropeners zijn hele leuke cadeaus om te geven omdat iedereen die bier drinkt een opener nodig heeft om het bierflesje open te krijgen. Bij Cadeauonline vind je bijvoorbeeld een unieke bier ring, een bieropener in sleutelvorm, de bierdop schieter en de wand flesopener met opvangbak. Al deze openers zijn uniek in gebruik en uiterlijk. Heb je ooit wel eens een bieropener gezien die ook de dopjes weg kan schieten? Supercool natuurlijk. En al helemaal leuk om cadeau te krijgen.

Handige bier gadget cadeaus

Naast de feestelijke bier gadgets en unieke bieropeners, vind je bij Cadeauonline ook hele handige bier gadget cadeaus. Een voorbeeld: als je een bierliefhebber bent dan heb je een goede plek nodig om je geliefde bier op te bergen, toch? Cadeauonline heeft daar het ultieme bier cadeau voor: de magnetische bierfles hanger! Dit is een systeem om bierflesjes op te hangen in je koelkast. Het plezier van een biertje drinken begint dan al bij het openen van de koelkast. Niet alleen bespaart dit systeem je plek in de koelkast, het staat ook nog eens heel chic. En wie houdt er nou niet van coole cadeaus die ook nog eens handig zijn?

Persoonlijke bier gadget cadeaus

Wat meestal ook erg gewaardeerd wordt, is een cadeau dat persoonlijk is. Dat is een cadeau waarbij nagedacht is wat de ontvanger leuk vindt. Dan zit er tijd en aandacht in het uitzoeken van een cadeau. Cadeauonline heeft twee voorbeelden van persoonlijke bier gadgets die je cadeau kan geven. Het eerste voorbeeld is de bieropener in de vorm van een kaart schoppen aas. Heel leuk voor de vriend die pokeravondjes organiseert of die een kei is in kaarten. Het tweede voorbeeld is de bieropener in gitaarvorm. Als je vriend of vriendin in een band zit of van muziek maken houdt dan is dit het perfecte persoonlijke bier cadeau.

Grappig bier cadeau

De volgende bier gadget is de bier riem. Dit cadeau valt onder de grappige bier cadeaus. De functie is betwijfelbaar en het ziet er misschien ook wel een beetje maf uit. Maar het belangrijkste is dat het ontzettend uniek is en dat iedereen er hard om zal kunnen lachen. Als je deze bier gordel cadeau krijgt dan ben je altijd de gangmaker van elk feest dat je bezoekt. Bij jou kunnen je vrienden een biertje komen halen. Ook is het een goede aandachtstrekker: zo hebben de dames of heren meteen een reden om een praatje met je te komen maken. En als een echte heer kan je ze een biertje uit je gordel aanbieden.

Voor de warme dagen: bierkoeler gadget cadeau

Nu nog een ander bier cadeau. Deze heeft te maken met de warmste dagen van het jaar en waarbij je het liefst de hele dag op het strand doorbrengt. Zelfs met de beste koelers heb je na een paar uur een warm biertje. En zoals je waarschijnlijk weet zijn warme biertjes geen pretje. Daarom komt Cadeauonline met de beste bier gadget voor warme dagen: de bierkoeler stick. Deze bierkoeler sticks komen in een set van 2, zijn gemaakt van RVS en zorgen ervoor dat je in no time dat heerlijke frisse en koele biertje in je hand hebt. Zon, zee, strand en koud bier… Meer heb je niet nodig, toch?

Je bier gadgets snel in huis met Cadeauonline

Ben je al enthousiast geworden van alle bier gadgets? Of ben je geïnspireerd door alle bier cadeaus? Haal dan snel je bier gadgets- en cadeaus in huis met Cadeauonline. Voor elke verjaardag waarbij een bier gadget een must is, is Cadeauonline je partner in crime. Vandaag besteld is overmorgen in huis. Zo heb je voor de warme zomerdagen of de gezellige feestdagen op tijd je bier gadgets- en cadeaus in huis. Proost!