Escape games

Dompel jezelf onder in spanning met onze Escape Games! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van uitdagende en meeslepende puzzels. Ontdek een wereld vol mysterie en avontuur, geschikt voor familie en vrienden.

Toon filters
Vakantie - We hebben momenteel vakantie bestellingen worden op 20 juli verwerkt

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Een gezellige avond met de leukste Escape Games!

Escape games zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Door heel Nederland & België zijn er meerdere escape rooms te vinden. Het doel van het spel is om door gebruik te maken van allerlei verschillende aanwijzingen en  hints te ontsnappen uit de kamer. Omdat je misschien niet altijd de tijd hebt om naar een escape room te gaan, en omdat dit aardig wat geld kan kosten, zijn er ook escape games ontworpen voor thuis. Deze spellen zijn even spannend en kosten ook vaak veel moeite om te voltooien. Dit maakt het een erg leuk spel voor een gezellige avond.

Escape Games voor thuis: Hoe werkt het precies?

De meeste mensen weten misschien niet wat ze zich voor moeten stellen bij een escape game voor thuis. Het spel begint vaak met een verhaal. Dit verhaal geeft een achtergrond over de situatie waar je in wordt geplaatst, en kan zelfs al hints bevatten over de stappen die je moet nemen om de escape game op te lossen. Het doel is vaak om de code van een combinatieslot te vinden of een manier te vinden om het opgestelde doel te bereiken. Dit kan echter van alles zijn.

Het doel van het spel is om aan de hand van het verhaal, de bijgeleverde items en natuurlijk het raadsel op te lossen en te ontsnappen van het probleem. De items kunnen bestaan uit teksten, voorwerpen of zelfs sleutels en sloten. Deze items bevatten hints of aanwijzingen die kunnen helpen met het behalen van je doel. Het leuke is dat deze escape games vaak in een groep worden gedaan. Dit betekent dat iedereen gezamenlijk bij kan dragen aan het oplossen van deze puzzel. Dit kan gedaan worden onder genot van een leuk drankje, maar ook onder spanning met een tijdslimiet voor de puzzel!

Er zijn veel verschillende thema’s escape games te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld een escape game waar het doel is om een kluis te openen, maar ook een escape game met een slot op een fles wijn die aan de hand van een code moet worden geopend. Het voordeel hiervan is dat het spel oplossen ook nog een leuke beloning oplevert. Door de gebruiksaanwijzingen te gebruiken kan je proberen zo snel mogelijk de puzzel op te lossen, zodat je snel kan genieten van de heerlijke fles wijn die bij het spel hoort!

Escape games thuis bestellen

Het is mogelijk om via het internet escape games te bestellen. Het voordeel hiervan is dat je veel meer variatie hebt. Als je naar een speelgoed winkel gaat kan je vaak wel escape games vinden, maar deze zijn vaak redelijk standaard en hebben soms niet eens een beloning voor het oplossen. Het online bestellen van escape games geeft je veel meer variatie en zorgt ervoor dat je het juiste spel voor jouw kan vinden. Het spel wordt volledig geleverd met alle aanwijzingen en benodigdheden in een doos, zodat je deze open kan maken en direct kan beginnen met het spel!