Valentijn

Vier de liefde met onze romantische Valentijnscadeaus! Ontdek betoverende geschenken, van luxe rozen beren tot persoonlijke gadgets, perfect om je liefde te tonen. Shop nu voor onvergetelijke Valentijnsverrassingen en maak deze dag van de liefde extra speciaal

Toon filters

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Een cadeautje voor Valentijn, zo doe je dat!

Men vindt het soms erg lastig een cadeautje te kopen voor Valentijn, hierdoor laat men het soms een klein beetje afweten. Maar wat is er nu leuker dan het geven en het krijgen van een cadeautje, tijdens deze speciale dag. Weet jij, waarom we eigenlijk cadeautjes geven met Valentijn en wat hier zo speciaal aan is? Wij gaan het je uitleggen, want het hoeft namelijk helemaal niet lastig te zijn een cadeautje te geven met Valentijn. Je kunt namelijk eenvoudig een keuze maken voor een cadeautje, alleen is het handig rekening te houden met de smaak van jouw Valentijn.

Wat is Valentijnsdag eigenlijk?

Valentijnsdag is heel lang geleden ontstaan door een priester, deze had de naam Valentinus. De priester verrichte alleen, maar goede daden voor verschillende soorten mensen. Je kunt hierbij denken aan ouderen, zieke en arme mensen. Toen de priester Valentinus heilig werd verklaard via een kerk, is Valentijnsdag op 14 februari een feestdag geworden. Sindsdien is Valentijnsdag een dag, waarop geliefden elkaar een klein beetje meer aandacht schenken. Je zet elkaar in het zonnetje door het geven van een leuk Valentijnscadeautje aan elkaar en laat elkaar voelen hoeveel liefde je voor elkaar hebt.

Laat elkaar zien, dat je van elkaar houdt

Het is een fijne gedachte als je aan elkaar laat weten dat je van elkaar houdt, natuurlijk doen we dit allemaal dagelijks. Met Valentijnsdag doen we dit slecht een beetje meer en maken er tegenwoordig zelfs een romantische dag van. Zeg nu zelf, het geeft een fijn gevoel als jij je partner blij kunt maken en andersom natuurlijk ook. We weten hoe lastig het kan zijn een leuk cadeautje voor je partner te kiezen, maar een bos met romantische rode rozen is ook zo eentonig. Hoe kies je dan het geschikte cadeautje, om te geven aan jouw geliefde? Voor je een keuze maakt uit één van de vele cadeautjes die je kunt vinden, is het wel handig even goed na te denken, waar jouw Valentijn echt blij van wordt.

Een speciaal cadeau voor Valentijn

Misschien heb jij al een etentje gepland bij jullie favoriete restaurantje, dan is het een perfecte gelegenheid om dan een speciaal cadeautje aan jouw Valentijn te geven. Wat je kan geven aan jouw Valentijn, is natuurlijk lastig te zeggen op voorhand. Eén ding is in ieder geval zeker, het geven van een speciaal cadeautje aan jouw Valentijn gaat zeker in de smaak vallen. Wist je dat het wel een heel origineel moment is om jouw Valentijn ten huwelijk te vragen op deze speciale dag? Het leukste om te geven tijdens deze dag is misschien wel een betekenisvol cadeautje, deze hoeft overigens echt niet gigantisch groot te zijn. Denk maar eens aan iets dat symbool staat voor jullie samen bijvoorbeeld, en om het nog iets leuker te maken kun je er een leuke handgeschreven kaart bij doen. Misschien wel leuk om er dan iets in te schrijven, waar jouw Valentijn helemaal blij van wordt.