✅ 30 DAGEN BEDENKTIJD

✅VOOR 15:00 UUR BESTELD, vandaag verstuurd

✅ GRATIS VERZENDING vanaf € 50,-

Garantie en retourneren

Ben je toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dan zullen we dit zo goed en snel mogelijk oplossen. We hebben onze garantie en retourneer service op een rijtje gezet, zodat meteen duidelijk is wat je van ons mag verwachten:

 • 30 dagen bedenktermijn op al onze producten + 14 dagen om het product te retourneren na aanmelding.
 • Bij retour: je geld binnen maximaal vijf werkdagen weer op je rekening (maar vaak al binnen een dag).
 • Bij retour ontvang je ook de eventueel betaalde bezorgkosten terug
 • Minimaal 1 jaar garantie op al onze producten.
 • Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen drie tot vijf werkdagen weer een werkend product in huis.

Garantie bij defecten

Cadeauonline.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op alle producten zit minimaal 1 jaar garantie. Als een artikel niet goed functioneert binnen de geldende garantie, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Denk aan een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt en is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op bovengenoemde oplossingen.

Ruilen of retourneren

Cadeauonline.nl staat achter haar producten. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kan je deze zonder opgaaf van reden retourneren. Dit kan tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling met inachtneming van onze algemene voorwaarden + 14 dagen om het product te retourneren na aanmelding. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag binnen maximaal 5 werkdagen (maar meestal al binnen een dag) weer op je rekening staat. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de CadeauOnline zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Vul voordat je een artikel opstuurt altijd eerst onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een e-mail met instructies voor het retourneren van een artikel.

Gratis cadeau product

Indien een bestelling volledig wordt geretourneerd dient het gratis cadeau product ook mee te worden geretourneerd.

Als een bestelling gedeeltelijk wordt geretouneerd en het bestelbedrag (excl. verzendkosten) ligt onder de minimale waarde voor het gratis cadeau product te verkrijgen bij de bestelling dan dient het gratis cadeau product ook te worden geretourneerd. Indien het niet wordt geretourneerd wordt het product aangerekend bij de terugbetaling.

Het gratis cadeau wordt verstrekt zonder garantie en kan niet worden geretourneerd of omgeruild voor geld, tegoed of andere producten, tenzij wettelijk anders bepaald.

Gepersonaliseerde producten

Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met het product (heb je bijvoorbeeld een typefout gemaakt)? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

Uiteraard bieden wij wel dezelfde garantie op gepersonaliseerde producten als op onze andere producten. Komt een gepersonaliseerde product dus bijvoorbeeld beschadigd aan, neem dan contact met ons op door het onderstaande garantie- en retourneerformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een oplossing

  Retourformulier

  "*" geeft vereiste velden aan

  Geef hier de besteldatum in

  Geef hier het ordernummer in

  Een rekeningnummer voor eventuele terugbetaling

  *Reden van retour: 1. Te klein | 2. Te groot | 3. Het product voldoet niet aan de verwachting 4. Verkeerd artikel geleverd | 5. Het product is beschadigd

  GRATIS VERZENDING

  vanaf € 50,-

  Voor 21:00 besteld

  Volgende dag verstuurd

  Is het een cadeau?

  Met inpakservice

  Zichttermijn

  30 dagen bedenktijd

  Tevreden Klanten

  230+ positieve reviews

  //
  Hulp nodig of heb je een vraag? Vraag maar raak!
  👋 Goedendag, kan ik je ergens mee helpen????