30 DAGEN BEDENKTIJD

VOOR 16:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS.

GRATIS VERZENDING vanaf € 35,-

Garantie en retourneren

Ben je toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dan zullen we dit zo goed en snel mogelijk oplossen. We hebben onze service op een rijtje gezet, zodat meteen duidelijk is wat je van ons mag verwachten:
  • Gratis je pakketje retour sturen.
  • 30 dagen bedenktermijn op al onze producten.
  • Bij retour: je geld binnen maximaal vijf werkdagen weer op je rekening (maar vaak al binnen een dag).
  • Bij retour ontvang je ook de eventueel betaalde bezorgkosten terug
  • Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten.
  • Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen drie tot vijf werkdagen weer een werkend product in huis.

Garantie bij defecten

Cadeauonline.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Op alle producten zit minimaal 2 jaar garantie. Als een artikel niet goed functioneert binnen de geldende garantie, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Denk aan een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt en is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op bovengenoemde oplossingen.

Ruilen of retourneren

Cadeauonline.nl staat achter haar producten. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kan je deze zonder opgaaf van reden retourzenden. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling met inachtneming van onze algemene voorwaarden. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag binnen maximaal 5 werkdagen (maar meestal al binnen een dag) weer op je rekening staat. Vul voordat je een artikel opstuurt altijd eerst onderstaand formulier in. Je ontvangt dan een e-mail met instructies voor het retourzenden van een artikel.

Gepersonaliseerde producten

Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gemaakt worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met het product (heb je bijvoorbeeld een typefout gemaakt)? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen. Uiteraad bieden wij wel dezelfde garantie op gepersonaliseerde producten als op onze andere producten. Komt een gepersonaliseerde product dus bijvoorbeeld beschadigd aan, neem dan contact met ons op door het onderstaande garantie- en retourenformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een oplossing.

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 35,-

30 DAGEN BEDENKTIJD

30 DAGEN BEDENKTIJD

Snel geleverd

VOOR 16:30 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS.

© Cadeauonline 2020