Rozenbeer product
Teddy Beer – Knuffelbeer – Rozen beer – 40cm – Inclusief Giftbox

Teddy Beer – Knuffelbeer – Rozen beer – 40cm – Inclusief Giftbox

39,95

Super de luxe en exclusieve rozen beer valentijnsbeer XL van circa 40cm hoog, handmade en voorzien van zachte kunststof rozenblaadjes. Dit model is een luxe editie, waardoor de rozen beer of rosebear een luxe lint met strik heeft en daarnaast in een super mooie giftbox zit.

De teddybeer heeft een mooie rode kleur, de kleur van de liefde. Werkelijk uniek!

Voordelen

❤︎ Uitstekende kwaliteit
❤︎ Luxe geschenkdoos
❤︎ Inclusief zwart lint
❤︎ Geschenkdoos
❤︎ Bespaar tijd, energie & geld
❤︎ Rozen gaan niet dood

Specificaties

  • Hoogte: 40 cm
  • Materiaal: Foam & Kunststof
  • Aantal: 1

Op voorraad

Hoeveelheidskorting
1-4 5-9 10+
39,95 38,95 37,95
Het product wordt ingepakt in een mooie cadeauverpakking
  • 14 Dagen bedenktijd
  • Veilig betalen via Bancontact & iDeal
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Het perfecte cadeau

Bij het verrassen van jouw geliefde of moeder wil je 100% zeker weten dat jij een cadeau geeft van uitstekende kwaliteit. Dankzij de luxe geschenkdoos zal de eerste indruk direct perfect zijn. Bij het zien van de rode rozen beer zal zijn of haar hart helemaal wegsmelten. Als jij vervolgens ook nog de meegeleverde, weet jij zeker dat jouw cadeau meer dan geslaagd is!

Onze rozen beer is gemaakt van rode kunstrozen in de vorm van een teddybeertje. De beer is 40cm groot, wat betekent dat het een erg leuk, schattig en bescheiden beertje is. De liefdevolle valentijnsbeer is natuurlijk een gebaar van liefde, dus wees bereid om jouw geliefde te zien blozen en een grote glimlach te bezorgen!

Inspiratie

Er zijn veel mooie momenten waarop je dit rozen beertje kan geven aan iemand. Denk hierbij aan een verjaardag, moederdag of natuurlijk Valentijnsdag. Daarnaast kan de rozen beer perfect als decoratie staan op bijvoorbeeld een bruiloft of een anniversary feestje. Maar vergeet kerst niet! Want ook dan is een liefdevol gebaar als deze beer een prachtig cadeau.